Τι μου θύμισες τώρα! Είναι από τα πιο αγαπημένα μου γλυκά, ειδικά όταν θέλω κάτι γρήγορο, εντυπωσιακό και πεντανόστιμο. Γίνονται τραγανά απ’ έξω και έχουν αυτή τη βελούδινη σαντιγί μέσα που λιώνει στο στόμα.

Χρειάζεσαι

500 γρ σφολιάτα
Γκαρνί Σκόνη Βανίλιας 1 συσκευασία

Βοηθητικά
1 αυγό
Γάλα Σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του Γκαρνί

Εκτέλεση

Ξεκινάμε αλευρώνουμε την επιφάνεια μας απλώνουμε τις σφολιάτα την αλευρώνουμε και αυτήν ελαφρά από πάνω
Με το πλάστη μας προσπαθούμε να την ανοίξουμε όχι πολύ λεπτή
Στη συνέχεια κόβουμε τις σφολιάτα σε λωρίδες, αλείφουμε με βούτυρο τους μεταλλικούς κόνους που έχουμε για τον κορνέ

Τυλίγουμε κάθε λωρίδα γύρω γύρω απ τα κορνεδάκια μας τα βάζουμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα αλλεοιφουμε απο πάνω με ένα χτυπημένο αυγό
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά στη συνέχεια αφαιρούμε τα μεταλλικά κορνεδάκια και ετοιμάζουμε τις Σαντιγί μας

Χτυπάμε την σκόνη γκαρνί με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Αφού η σαντιγί μας είναι έτοιμη την βάζουμε σακουλα ζαχαροπλαστικής και γεμισζουμε τα κορνεδάκια
Τέλος τα πασπαλίζουμε με αχνη ζαχαρη

Δείτε το βίντεο της συνταγής εδώ