Kunefe!!

Υλικά:

250 γραμμάρια Κανταΐφι,
βούτυρο αγελαδινό μισό φλιτζάνι ,
μοτσαρέλα 100 γραμμάρια σε λεπτές φέτες.

Εκτέλεση

Πρώτα ανοίγω το Κανταΐφι και μετά ρίχνω το βούτυρο και ανακατεύω σε όλο το κανταΐφι.
Μπορείτε να τα βάζετε σε ατομικά μπολ . Βάζω σε κάθε μπολ το μισό , προσθέτω την μοτσαρέλα και ρίχνω το άλλο μισό Κανταΐφι από πάνω.
Το βάζω για 15 λεπτά στο ψυγείο . Ρίχνω κομματάκι βούτυρο από πάνω και ψήνω στην πάνω σχάρα 20 λεπτά μέχρι να ροδισει λιγο.
Σιροπιαζω και γαρνίρω με καρύδια ή Αιγίνης και σαντιγί.

Σιρόπι:
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη,
1 φλιτζάνι νερό,
λίγο λεμόνι.
Προτείνω να το φάτε ζεστό διότι η μοτσαρέλα σκληραίνει.
Ως υποκατάστατο της μοτσαρέλας μπορούμε να ανακατέψουμε 400 γραμμάρια τυρί ρικοτα και 1 φλιτζάνι γιαούρτι

ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!!!❤️

ΠΗΓΗMaria Tolika
Προηγούμενο άρθροKέικ αμυγδάλου με λεμόνι και λευκή σοκολάτα 🍋🥮☕
Επόμενο άρθροΜπατζίνα της πεθεράς