Ρολό κιμά

Υλικά

2 κιλά Κιμά μοσχαρίσιο
Μαϊντανό ρίγανη θυμάρι
αλάτι πιπέρι κύμινο
λάδι ξύδι
λίγο ψωμί μουλιασμένο σε νερό
2 αυγά
2 κρεμμύδια
1 ντομάτα αλεσμένη

300 γρ Φέτα Τυρί τριμμένο
πιπεριές ψιλοκομμένες

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά τον κιμά και βάζουμε ένα φύλλο ψησίματος στον πάγκο μας
Βάζουμε τον κιμά άλλο ένα φύλλο και ανοίγουμε τον κιμά με ένα πλάστη όσο είναι το φύλλο ψησίματος

Μετά αφαιρούμε το πάνω χαρτί και ρίχνουμε πάνω στον κιμά το τριμμένο τυρί (διάφορα τυριά) τη φέτα τριμμένη
και πιπεριές σε κυβάκια πράσινη κόκκινη κίτρινη και ξανά λίγο Τυρί τριμμένο
Μετά αρχίζουμε να τυλίγουμε σε ρόλο με τη βοήθεια του χαρτιού βάζουμε στο ταψί της κουζίνας διαγώνια για να χωράει

Βάζουμε λίγες πατάτες λίγο pummaro λάδι λίγο νερό αλάτι πιπέρι ψήνουμε για 2 ώρες στους 180 βαθμούς πάνω κάτω στο φούρνο
Το σκεπάζουμε με χαρτί και το ξεσκεπάζουμε μισή ώρα πριν, αφήνουμε να κρυώσει λίγο

Καλή Επιτυχία

Η Συνταγή είναι της Ειρηνη Βολοσυρακη Μπελαδακη

Οι γαστρονομικές απολαύσεις είναι ατελείωτες! Δοκιμάστε μαζί μας άλλη μία λαχταριστή συνταγή

Ρολό κιμά με τυριά

Ρολό κιμά με τυριά: Το φάγαμε κι εμείς σαν παιδια το φτιάξαμε κι εμείς στα παιδιά μας, έγινε γενικά ένα από τα πιο μαμαδίστικα φαγητά

Υλικά

2 κιλά Κιμά μοσχαρίσιο
Μαϊντανό ρίγανη θυμάρι αλάτι πιπέρι κύμινο
λάδι ξύδι λίγο ψωμί μουλιασμένο σε νερό
2 αυγά
2 κρεμμύδια
1 ντομάτα αλεσμένη

Γέμιση
Φέτα Τυρί τριμμένο
πιπεριές ψιλοκομμένες

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά τον κιμά και βάζουμε ένα φύλλο ψησίματος στον πάγκο μας.
Βάζουμε τον κιμά απο πάνω ένα άλλο ένα φύλλο και ανοίγουμε τον κιμά με ένα πλάστη όσο είναι το φύλλο ψησίματος
Αφαιρούμε το πάνω χαρτί και ρίχνουμε πάνω στον κιμά το τριμμένο τυρί (διάφορα τυριά) τη φέτα τριμμένη και πιπεριές σε κυβάκια πράσινη κόκκινη κίτρινη και ξανά λίγο Τυρί τριμμένο
Μετά αρχίζουμε να τυλίγουμε σε ρόλο με τη βοήθεια του χαρτιού βάζουμε στο ταψί της κουζίνας διαγώνια για να χωράει.
Βάζουμε λίγες πατάτες λίγο pummaro λάδι λίγο νερό αλάτι πιπέρι ψήνουμε για 2 ώρες στους 180 βαθμούς πάνω κάτω στο φούρνο
Το σκεπάζουμε με χαρτί και το ξεσκεπάζουμε μισή ώρα πριν το βγάλουμε
Αφήνουμε να κρυώσει λίγο

Καλή Επιτυχία

Ειρηνη Βολοσυρακη Μπελαδακη