Σπιτικό χειροποίητο άνθος αραβοσίτου

Το σπιτικό χειροποίητο άνθος αραβοσίτου είναι μια από τις πιο νόστιμες και απολαυστικές δημιουργίες που μπορεί κανείς να φτιάξει σπιτι χωρις συντηριτικά. Η γεύση του είναι πλούσια με έντονες νότες βανίλιας. Η υφή του είναι απαλή και αφράτη, και η βανίλια του λιώνει στο στόμα.

Υλικά

Άνθος Αραβοσίτου Βανίλια
180 γρ Κορν Φλαουρ
150 γρ Ζάχαρη άχνη
150 γρ Γάλα σε Σκόνη
Λίγο αλάτι
2 Βανίλιες ή Μισό κλωναράκι φυσική βανίλια

Άνθος Αραβοσίτου Σοκολάτα
80 γρ Κορν Φλαουρ
100 γρ κακάο σε Σκόνη Άγλυκο
150 γρ Ζάχαρη άχνη
150 γρ Γάλα σε Σκόνη
Λίγο αλάτι
1 βανίλια

Εκτέλεση

Ξεκινάμε να φτιάξουμε αυτή την πανεύκολη συνταγή ρίχνοντας το multi το conflower τη ζάχαρη άχνη το γάλα σε σκόνη και τη βανίλια.
Εxtra tip για περισσότερο άρωμα είναι να χρησιμοποιήσετε εάν έχετε από μισό κλωναράκι φυσική βανίλια τα σποράκια Τα χτυπάμε όλα μαζί πολύ καλά στο multi μέχρι να γίνουνε σκόνη και έτοιμο το άνθος αραβοσίτου μας
Αποθηκεύουμε το άνθος αραβοσίτου σε ένα ωραίο βάζο το οποίο κλείνει πολύ καλά

Πάμε εύκολα και γρήγορα να φτιάξουμε μία κρέμα από το άνθος αραβοσίτου, έχουμε βάλει στην κατσαρόλα 500 g γάλα και προσθέτουμε 100 γραμμάρια από το άνθος αραβοσίτου από μόνο του το ανθος αραβοσιτου δεν είναι ιδιαίτερα γλυκό οπότε μπορείτε να προσθέσετε ζάχαρη στην ποσότητα που θέλετε, ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα μας και αυτό ήταν.

Μία πανεύκολη συνταγή για σπιτικό άνθος αραβοσίτου χωρίς συντηρητικά που θα σας λύσει τα χέρια είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά αλλά και η μεγάλοι θα ξετρελαθούν από τη γεύση τους