Αν ψάχνετε για μια εύκολη, γρήγορη και απίστευτα νόστιμη συνταγή, τότε αυτά τα ζυμαροπιτάκια με φέτα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Είναι ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας, είτε σαν σνακ, είτε σαν ορεκτικό, είτε ακόμα και για ένα ελαφρύ γεύμα. Θα σας ενθουσιάσουν!

Υλικά

250γρ. Αλεύρι
1/3 Φλιτζανιού τσαγιού ελαιόλαδο
3/4 Ποτηριού νερό χλιαρό
Λίγο αλάτι
1 Φλιτζάνι τσαγιού τρίμα φέτας

Εκτέλεση

Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και λίγο λίγο προσθέτουμε το χλιαρό νερό, ζυμώνοντας μέχρι να έχουμε μια ζύμη απαλή που δεν θα κολλάει στα χέρια.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 10 μπαλάκια. Τα πλάθουμε στρογγυλά και ανοίγουμε μαι λακκούβα. Τα γεμίζουμε με λίγη φέτα και κλείνουμε σε μπαλίτσα να καλυφθεί το τυρί. Πατάμε το ζυμάρι να γίνει σαν πίτα.
Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε την κάθε πίτα περίπου 4 λεπτά από κάθε πλευρά.

Χρήσιμα Tips για τα Τέλεια Ζυμαροπιτάκια με Φέτα

Εδώ είναι μερικά μυστικά για να γίνουν τα ζυμαροπιτάκια με φέτα σας ακόμα πιο νόστιμα. Μην παραλείψετε το χλιαρό νερό, είναι σημαντικό για την υφή της ζύμης. Αν θέλετε να δώσετε μια επιπλέον γεύση, μπορείτε να προσθέσετε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι ή λίγο ψιλοκομμένο δυόσμο μέσα στη φέτα. Για να βεβαιωθείτε ότι η ζύμη δεν κολλάει, πασπαλίστε ελαφρά τα χέρια σας με αλεύρι πριν πλάσετε τα μπαλάκια.

ΠΗΓΗ: www.queen.gr