Υλικά:

1 λουκάνικο (χωριάτικο προτιμάται)
1 μελιτζάνα
7 πιπεριές (χρώματος και ποικιλίας της επιλογής σας)
Φρέσκια ντομάτα (τριμμένη και ψιλοκομμένη)
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη

Εκτέλεση:

Κόβουμε τις μελιτζάνες και τις πιπεριές σε ροδέλες ή λωρίδες.
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς. Αφαιρούμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι με το ελάχιστο υπόλοιπο λάδι, προσθέτουμε την τριμμένη και ψιλοκομμένη ντομάτα. Αφήνουμε να βράσει για λίγα λεπτά μέχρι να μελώσει.

Δείτε Επίσης: Σπετσοφάι με Χωριάτικο Λουκάνικο, Πιπεριές και Φέτα

Προσθέτουμε τα τηγανισμένα λαχανικά και το λουκάνικο στη σάλτσα ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά ακόμα, μέχρι να αναμειχθούν καλά οι γεύσεις.
Πριν αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε ρίγανη για άρωμα.

H συνταγή/φωτό είναι της κας Vas Kas

Προηγούμενο άρθροΠατατούλες όπως τις έφτιαχνε η Γιαγιά
Επόμενο άρθροΤυροπιτάκια…γρήγορα εύκολα αφράτα