Υλικά:

3 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 και 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 φλιτζάνι γάλα
3 αυγά
6 ασημένιες μπανάνες

Καραμελα:
1 φλιτζάνι ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας φιλτραρισμένο νερό

Εκτέλεση:

Βάζουμε 1 φλιτζάνι ζάχαρη στο τηγάνι να λιώσει, μόλις λιώσει προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας νερό και περιμένουμε μέχρι να σπάσουν οι σβώλοι ζάχαρης και να γίνουν καραμέλα.
Μεταφέρετε όλη αυτή την καραμέλα στη φόρμα περνώντας και τα πλαϊνά. Κόβουμε 5 μπανάνες σε όχι πολύ λεπτές φέτες.
Αφού κατσει όλη η καραμέλα, τοποθετήστε τις φέτες μπανάνας δίπλα δίπλα, αφήστε τις στην άκρη.

Για τη ζύμη βάζετε το αλεύρι και τη ζάχαρη σε ένα μπολ. Στη συνέχεια χτυπάμε στο μπλέντερ τα αυγά, το γάλα, το λάδι και 1 μπανάνα.
Ανακατεύουμε στο μπολ το περιεχόμενο του μπλέντερ με το αλεύρι και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια, περιχύνουμε με όλη τη ζύμη τις μπανάνες στο ταψί.
Τοποθετήστε σε μέτρια φωτιά για 35 με 40 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο, περιμένετε να κρυώσει και αναποδογυρίζετε και ξεφορμαρετε.

Καλη Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜανιτάρια σε Μπέικον…γρήγορο ορεκτικό σας βγαζει απο την δυσκολη θέση
Επόμενο άρθροMπούτια κοτόπουλου…το μαγείρεμα είναι απλό, γι’ αυτό ερωτεύτηκα αυτή τη συνταγή