Το γιουβέτσι με φτερούγες κοτόπουλου είναι ένα comfort food που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
Η πλούσια σάλτσα, το τρυφερό κρέας δημιουργούν έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων.

Υλικά:

Φτερούγες κοτόπουλου
Πελτές ντομάτας
Κόκκινο πιπέρι
Μαύρο πιπέρι
Κρεμμύδι πολτοποιημένο
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Νερό
Μανέστρα

Εκτέλεση:

Βράσε τις φτερούγες κοτόπουλου σε νερό μέχρι να μαλακώσουν. Αφαίρεσε τις από το ζωμό και κράτησε το ζωμό για αργότερα.
Σε μια κατσαρόλα, ζέστανε λίγο ελαιόλαδο και σόταρε το πολτοποιημένο κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
Πρόσθεσε τον πελτέ ντομάτας, το κόκκινο και το μαύρο πιπέρι, και ανακάτεψε καλά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε λίγο από το ζωμό των κοτόπουλων και αρκετό νερό για να καλύψει τα υλικά.
Άφησε το μείγμα να βράσει για λίγα λεπτά.
Επέστρεψε τις φτερούγες κοτόπουλου στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Αλάτι και πιπέρι.
Τσιγαρισα λιγακι τη μανεστρα για να παραμεινει ζουμερη και προσθεσα στην κατσαρόλα και ανακάτεψε καλά.
Σιγόβρασε σε χαμηλή φωτιά μέχρι το ρύζι να απορροφήσει όλο το υγρό και να μαλακώσει.

Η Συνταγή είναι της κας Παλμιρα Αριστου