Συστατικά

Μακαρόνια – 300 γρ
Κιμάς – 400 g
Φρέσκα κρεμμυδακια – 3 κοτσάνια
Ελαιόλαδο
Μαύρο πιπέρι
Πάπρικα
Κύμινο
Ρίγανη
Αλάτι

Για την Μπεσαμελ

Βούτυρο – 40 g
Αλεύρι – 2 κουταλιές της σούπας.
Γάλα – 600 ml
Τυρί – 150 g
Αλας
Μαύρο πιπέρι
Μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 7 λεπτά σε μέτρια φωτιά .
Σε καυτό ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον κιμά για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά .
Καρυκεύουμε με μαύρο πιπέρι, πάπρικα, κύμινο και ρίγανη.
Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες.
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τα μισοβρασμένα ζυμαρικά, προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε καλά.
Ετοιμάζουμε την μπεσαμελ τσιγαρίζοντας το αλεύρι σε καυτό βουτυρο για 1 λεπτό σε μέτρια χαμηλή φωτιά .

Προσθέτουμε το γάλα και αλατοπιπερώνουμε και το μοσχοκάρυδο.
Μαγειρέψτε για 2 λεπτά σε μέτρια χαμηλή φωτιά .
Προσθέτουμε το τυρί και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Ρίξτε την επικάλυψη πάνω από τα ζυμαρικά.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 ° C για 20 λεπτά.