Τυρόπιτα χωρίς φύλλο

Υλικά

4 αυγά
500 γρ γιαούρτι στραγγιστό
1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό
1 φακελάκι μπέικιν
500 γρ διάφορα τυριά φέτα μυζήθρα φρέσκια κεφαλοτύρι
μισή φλυτζάνα λάδι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Λαδώνουμε ένα μικρό ταψί
Βήμα 2
Ανακατεύουμε τα αυγά με το ελαιόλαδο, μπεικιν , το σιμιγδάλι, το λάδι και τα τυριά
Βήμα 3
Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και από πάνω ρίχνουμε εάν θέλουμε λιγη τριμμένη φέτα από πάνω (εγώ δεν έριξα αυτή την φορά)
Βήμα 4
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 55-60 λεπτά η μέχρι να ροδίσει από πάνω

Συμβουλές
Πρόσθεσε όση φέτα θέλεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου!
Μπορείς να προσθέσεις και άλλα υλικά που σου αρέσουν για να νοστιμίσει κι άλλο αυτή η πίτα!

Προηγούμενο άρθροΜπισκότα σιμιγδαλένια! Ελαφριά, γρήγορα και νόστιμα
Επόμενο άρθροΤάρτα λεμονιού με κρέμα γιαουρτιού