Συστατικά:

3 φλιτζάνια πλήρες γάλα
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
1/2 κουταλακι του γλυκού αλάτι
7 αυγά, χτυπημένα απαλά

Οδηγίες για το πώς να ψήνουν το Caramel Custard:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς .
Ρίξτε το γάλα σε μια κατσαρόλλα και ρυθμίστε τη θερμότητα στο μέσο.
Ζεσταίνετε μέχρι το γάλα να κάψει, πράγμα που σημαίνει ότι θα φτάσει κοντα σε σημείο βράσμου – αλλά μην το αφήνετε να βράσει.

Αφαιρέστε από τη φωτιά και ριξτε – ανακατέψτε τη ζάχαρη με ένα ξύλινο κουτάλι.
Συνεχίστε να ανακατεύεται μέχρι να διαλύθει η ζάχαρη. Ανακατέψτε τη βανίλια και το αλάτι
και στη συνέχεια αργά ρίξτε – χτυπήστε τα αυγά. Συνεχίστε να ανακατεύετε έως ότου τα αυγά κρεμώσουν και πήξουν.
Λιπάνετε ελαφρώς ένα ταψάκι. Ρίξτε το μίγμα στο ταψάκι. Γεμίστε ένα μεγαλύτερο ταψί
περίπου με 2,5 εκ νερό και τοποθετήστε το στο κέντρο του φούρνου.
Τοποθετήστε το πιάτο το μικρό μέσα στο μεγάλο ταψί. Ψήστε για 40 – 45 λεπτά ή μέχρι
να γίνει η κρέμα.