Διαφήμιση

Υλικά:

1 πακέτο κανελόνια,
400γρ. ανθότυρο,
400γρ. μοτσαρελα,
300γρ. ρεγκατο τριμμένο
1 πακέτο παριζακι κομμένο σε τετραγωνάκια,
1 αυγό,
600γρ. κρέμα γάλακτος,
αλάτι πιπέρι.

Εκτέλεση
Παίρνουμε ένα μπολ και Ρίχνουμε μέσα το ανθότυρο την μοτσαρελα και το παριζακι και το αυγό και τα ανακατεύουμε όλα μαζί πολύ καλά ριχνουνε αλάτι, και πιπεριά.
Στην συνεχεια παίρνουμε ένα πυρεξ και Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τα 200γρ.απο την κρέμα γάλακτος

γεμίζουμε τα κανελόνια με την γέμιση και τα τοποθετούμε στο πυρέξ.
Ρίχνουμε από πάνω και την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και το τυρί το ρεγκατο τα τοποθετούμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς γύρω στο μισάωρο και είναι έτοιμα!!

Xristina GewrgiopoulouΧρυσό Σκουφάκι μέλη

Διαφήμιση

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση