Συστατικά
3 μέτρια κολοκυθάκια και 3 άνθους 
2 μέτρια καρότα
1 κρεμμύδι ξερό
1 μέτρια πατάτα
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 μέτρια αυγά
Αλατοπιπερο
Άνηθο. δυόσμος φρέσκος
4 κσ αλεύρι γοχ
2 κσ ελαιολαδο

Εκτέλεση
Τρίβουμε στη χονδρή μερια του τρίφτη τα κολοκυθάκια τα καρότα και το κρεμμύδι βάζουμε 1 κ γλ αλάτι ανακατεύουμε και αφήνουμε στο σουροτιρι για μια ώρα να στραγγίσουν τα υγρά τους. Χτυπαμε τα αυγά σε ένα μπολ πιέζουμε να φύγουν τα πολλά υγρά από τα λαχανικά που τρίψαμε τρίβουμε και την πατάτα στη λεπτή μεριά του τρίφτη πιέζουμε και την πατάτα να φύγουν τα υγρά και βάζουμε στο μπολ βάζουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.

Βάζουμε αραβοσιτελαιο και λίγο ελαιολαδο στο τηγάνι ένα εκατοστό. Βάζουμε σε μέτρια φωτιά παίρνουμε 1 κσ υλικό βάζουμε στο τηγάνι και πιέζουμε από πάνω απαλά για να γίνουν λίγο λεπτά τηγανίζουμε τα γυρίζουμε 2_3 φορες μέχρι να ροδίσουν.

της Πετρινα ΜπαρδανηΜπαχάρι και κανέλα.

Προηγούμενο άρθροΦέτα Ψητή με ντομάτα….σε όλους αρέσει
Επόμενο άρθροΗ Ζαγορίσια αλευρόπιτα τής Λίλας