ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού από 1 πορτοκάλι
1 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπα κονιάκ
4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν
1/2 κουταλάκι σόδα μαγειρικής
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 φλιτζάνι σουσάμι

ΟΔΗΓΙΕΣ
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C.
Προσθέστε λάδι, χυμό πορτοκαλιού, πορτοκάλι, ζάχαρη και κονιάκ σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης. Χτυπήστε για να τα συνδυάσετε.
Σε ένα ξεχωριστό μπολ, προσθέστε αλεύρι, μπεικιν, σόδα ψησίματος και κανέλα. Χτυπήστε για να τα συνδυάσετε.

 

Σταδιακά προσθέστε τα ξηρά υλικά στο μείγμα λαδιου και ανακατέψτε μέχρι να σχηματιστεί η ζύμη.
Πάρτε κομμάτια ζύμης και σχήματιστε τα σε δαχτυλίδια. Βάλτε τα μέσα στο σουσάμι και τοποθετήστε το σε ταψί στρωμένο με λαδόκολα.
Ψήνετε 20-25 λεπτά ή μέχρι να χρυσήσουν.
Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε να κρυώσουν.

Καλή Επιτυχία

ΠΗΓΗ: bakedambrosia.com

Προηγούμενο άρθροΣτιφάδο Μοσχάρι…μελωμένο και πεντανόστιμο (Beef Stifado)
Επόμενο άρθροΝόστιμη Σαλάτα με Κοτόπουλο