Δείτε Επίσης Σπιτική Πίτσα στο τηγάνι | Γεμιστοί Κολοκυθοανθοί…το φαγητό του καλοκαιριού

Συστατικά:

1 κιλό κολοκυθάκια
150 γρ. τυριού τσενταρ τριμμένο στο χοντρό
2 κρεμμύδια
4 μίσχοι άνηθου
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
4 αυγά
100 ml λαδιού
150 γραμμάρια αλεύρι
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

Μέθοδος προετοιμασίας:

1. Καθαρίστε το κρεμμύδι και κόψτε το σε κύβους. Στη συνέχεια τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι με το λάδι, μέχρι να γίνει διαφανές. Αφήστε τα κρεμμύδια να κρυώσουν. Εν τω μεταξύ, περάστε το τυρί μέσω του τρίφτη
2. Καθαρίστε τα κολοκύθια (εάν είναι μαλακά, τότε δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τους σπόρους).
Τρίβουμε τα κολοκύθια σε ένα μεγάλο μπολ (δεν πρέπει να στραγγίζονται από το χυμό του).
Σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γίνει καφέ.
Προσθέστε στο τριμμένο κολοκύθι τον ψιλοκομμένο άνηθο, το κρεμμύδι και το τριμμένο τυρί τσένταρ , καρυκεύεστε καλά με αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια ανακατέψτε καλά.
3. Σε ένα άλλο μπολ, προσθέστε τα αυγά, το λάδι και χτυπήστε με ένα σύρμα χειρός ελαφρά.
Προσθέτουμε το αλεύρι και το μπεικιν παουντερ. Ανακατέψτε τα υλικά πολύ καλά. Ρίχνουμε τη ζύμη πάνω από τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε καλά.

4. Λιπάνετε ένα πυρέξ (20 x 28 cm) με λάδι, ρίχνουμε το μείγμα με τα κολοκυθάκια

και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε θερμοκρασία 200 ° C για 40-50 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.


5. Απολαύστε με χαρά!

Δείτε Επίσης Σπιτική Πίτσα στο τηγάνι | Γεμιστοί Κολοκυθοανθοί…το φαγητό του καλοκαιριού

Καλή Απόλαυση