Από τη γνωστή μαγείρισσα Νικολέττα Φώσκολου

ΥΛΙΚΑ
2 φλιτζάνια φύλλα μαϊντανού
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι κομμένο στην μέση
1 σκελιδα σκόρδο λιωμένη χωρίς την πράσινη
φύτρα
1 κ.ο. κάππαρη
1 Κ.Υ. χυμό λεμόνι
1 Κ.Υ. ξιδι από κρασί
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 φλιτζάνια ψωμί βρεγμένο και στυμμένο
1 βρασμένη πατάτα
αλάτι θαλασσινό
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
• Ρίχνουμε στο μπλέντερ τον μαίντανό, το κρεμμύδι,την κάππαρη και τα πολτοποιούμε.
• Προσθέτουμε το ψωμί, την πατάτα, το ξίδι, το σκόρδο, το λεμόνι, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο.
• Χτυπάμε στο μπλέντερ ακόμα μια φορά και έχουμε έναν ομοιόμορφο πολτό, μια νοστιμότατη σαλάτα που πάει παντού…