Πατατοσαλάτα

Είμαι σίγουρος ότι ξέρετε μέχρι τώρα πόσο αγαπώ τις πατάτες 

Υλικά

6 μεγάλες μαγειρεμένες πατάτες, κομμένες στα τέσσερα
2 κουταλιές μουστάρδα ολικής αλέσεως
Μισό φλιτζάνι μαγιονέζα
Μισό φλιτζάνι τραγανό μπέικον, κομμένο σε κύβους (προαιρετικά)
2 κουταλιές της σούπας μέλι ή λευκή ζάχαρη
1/2 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους.
Μαϊντανός φρέσκος, ψιλοκομμένος
1/4 κουπας αρακα
Μισή κόκκινη πιπεριά κομμενη
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κάρυ
Τέταρτο κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
1 κουταλιά της σούπας λάδι
1 φύλλο σπανάκι, ψιλοκομμένο
Αλάτι

Εκτέλεση

Σε μέτρια φωτιά σοτάρετε το κρεμμύδι για περίπου 2 λεπτά και προσθέστε κάρυ σε σκόνη και αλάτι, μαγειρέψτε για 1 λεπτό και αφήστε το στην άκρη να κρυώσει.
Προσθέστε μαγιονέζα, μουστάρδα ολικής αλέσεως, μέλι ή λευκή ζάχαρη και λευκό πιπέρι μαζί μέχρι να γίνει λείο.
Τοποθετήστε τις πατάτες, την κόκκινη πιπεριά, το σπανάκι, κόκκινο κρεμμύδι, το μπέικον, τον μαϊντανό και τον αρακά σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατέψτε απαλά μέσα στο ντρέσινγκ μέχρι να καλύψει καλά τις πατάτες.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜοναδικές φλογέρες που θα σας εκπλήξουν με γεύση και τραγανότητα
Επόμενο άρθροΣαλάτα Chakala πολύ εύκολη…αυθεντική Συνταγή