Μοσχαρακι κοκκινιστο με πιλαφι.

Διαφήμιση

Υλικα.

1 κιλο μοσχαρι μπουτι σε μεριδες πλυμενο
3 κρεμμυδια στο μουλτι
1 σκ σκορδο
λιγο μαιντανο ψιλοκομμενο
1 πιπερια κοκκινη μια πρασινη σε ροδελες
1 καροτο σε κυβους
1 σφηνακι λευκο κρασι
500 g ρυζι τυπου αμερικης βρασμενο και σουρωμενο
1 ποτηρι χυμο ντοματας
αλατι πιπερι ριγανη παπρικα γλυκια
1 ποτηρακι ελαιολαδο

Εκτελεση

Σωταρουμε το κρεμμυδι με το λαδι και το σκορδο και προσθετουμε τα λαχανικα και αφηνουμε για λιγο ριχνουμε και το κρεας
και αφηνουμε για 3 λεπτα σβηνουμε με το κρασι και ριχνουμε το αλατι και τα μπαχαρικα το χυμο και 2 ποτηρια ζεστο νερο .
Στη χυτρα το αφηνουμε 45 λεπτα και το σερβιρουμε με το ρυζι.

ΠΗΓΗ: Aristea Mpesiri

Διαφήμιση