Μπιφτέκια με κιμά, λαχανικά και μπαχαρικά

Προϊόντα

1.2 κιλά κιμάς,
1 μεγάλη πατάτα
1 κολοκυθάκι τριμμένο,
2 αυγά,
1 κ.σ γιαούρτι
μια πρέζα σόδα
Αλάτι
Πιπέρι
Μπαχαρικά για γεύση

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε τον κιμά με όλα τα προϊόντα.
Σκεπάζετε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και βάζετε το μείγμα στο ψυγεία για 40 λ περίπου για να σφίξει και αναμειχθούν οι γεύσεις και τα αρώματά του. Στη συνέχεια αλείφετε τα χέρια σας με λίγο λάδι, πλάθετε με το μείγμα σε μέτρια μπιφτέκια και τα τοποθετείτε σε λαδωμένο ταψί ή σε ταψί στρωμένο με λαδόκολα.

Τα ψήνετε σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο γυρίζοντάς τα από την άλλη πλευρά 1 φορά στο μέσον του ψησίματος, για 25-35 λ ή μέχρι να ψηθούν καλά ανάλογα με το πάχος που τα πλάσατε. Τα σερβέρετε ζεστά με συνοδευτικό επιλογής σας και … καλή σας όρεξη.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΠανακότα Φράουλας με σοκολάτα!
Επόμενο άρθροΡυζόγαλο….τόσο κρεμμώδες και βελούδινο