Μπιφτέκια στην λαδόκολα
Υλικά
1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
1 κρεμμύδι
1 ντομάτα
1/2 κούπα φρυγανιά τριμμένη
3 κ.σούπας γραβιέρα τριμμένη
1 αυγό
Αλάτι, πιπέρι
Θυμάρι και ρίγανη
Ελαιόλαδο
2 κ.σούπας μουστάρδα
1 λεμόνι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά, ρίχνουμε το αυγό, την φρυγανιά, την γραβιέρα. Ζυμώνουμε λίγο.
Στο μούλτι βάζουμε την ντομάτα και το κρεμμύδι και τα πολτοποιούμε. Τα προσθέτουμε στο μπολ με τον κιμά.
Ρίχνουμε το αλάτι και το πιπέρι, μαζί με το θυμάρι και την ρίγανη. Ζυμώνουμε καλά, μέχρι να έχουμε ένα ωραίο μείγμα.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, την μουστάρδα και το χυμό από το λεμόνι. Ανακατεύουμε.
Πλάθουμε τα μπιφτέκια μας και ένα ένα τα βουτάμε στο μπολ με το ελαιόλαδο και τα τοποθετούμε στο ταψί μας, που του έχουμε βάλει λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 με 50 λεπτά στον αέρα.
Σερβίρουμε με Ρυζι ή τηγανιτες πατάτες
Καλή επιτυχία!!!