Υλικά

500 gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 λάδι
100 κρασί
1/2 Κ.του γλυκού μπεικιν
1/2 Κ.του γλυκού πάπρικα
1/2 Κ του γλυκού αλάτι
3 με 4 καρότα…τριμμένα

Εκτέλεση

Βάζω το λάδι το κρασί, το αλάτι, την πάπρικα και τα ανακατεύω. Στην συνέχεια, ρίχνω λίγο λίγο το αλεύρι, με το μπεικιν ανακατεμ
Η ζύμη θα είναι λίγο σφιχτή.
Έπειτα, προσθέτουμε το καρότο και ζυμώνουμε καλά. Θα βγάλει την υγρασία του και θα έρθει στα ίσια του το ζυμαράκι.

Δείτε Επίσης: Κριτσίνια που τραγανίζουν: Μια υγιεινή και νόστιμη εναλλακτική λύση για σνακ.

Αφήνουμε μισή ώρα και πλάθουμε. Έψησα στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 20 λεπτά.
Συνταγή φωτό εκτέλεση από κ. Stratoula Andreadi 🌹

ΠΗΓΗ: Maria Mariloy

Προηγούμενο άρθροΆπαιχτο Κέικ σοκολάτας
Επόμενο άρθροΠαραδοσιακή Νηστίσιμη Μπουγάτσα Πελοποννήσου 🌺 Χωρίς ζυγαριά, χωρίς μίξερ