Τονοσαλάτα με dressing γιαουρτιού

Διαφήμιση

Υλικά

1 φλιτζάνι απλό ελληνικό γιαούρτι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon
1/2 κουταλάκι του γλυκού ξερό άνηθο (ή 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο)
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Worcestershire
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι & πιπέρι
2 κοτσάνια σέλινου, χοντροκομμένα
1 αγγούρι, χοντροκομμένο
1/2 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
2 κονσέρβες τόνου των 7 oz, στραγγισμένα

Εκτέλεση

Χτυπήστε μαζί το γιαούρτι, τη μουστάρδα, τον άνηθο, το χυμό λεμονιού, τη σάλτσα Worcestershire, το αλάτι και το πιπέρι μαζί σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέστε το σέλινο, τα αγγούρια και τον τόνο στο dressing και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν καλά.
Διατηρείται στο ψυγείο μέχρι την ώρα του φαγητού.
Σερβίρετε με ψωμί, πίτες κράκερ ή σε ένα πιάτο στρωμένο με μαρούλι.

ΠΗΓΗ: https://12tomatoes.com/

Διαφήμιση