Αυτή η συνταγή είναι ιδανική για εκείνες τις βραδιές που θέλετε κάτι γρήγορο, εύκολο και πεντανόστιμο. Τα τορτελίνια συνδυάζονται τέλεια με την κρεμώδη σάλτσα, το ζαμπόν και το λιωμένο τυρί, δημιουργώντας ένα απολαυστικό και χορταστικό πιάτο.

Υλικά

500 γρ. τορτελίνια
300 ml κρέμα γάλακτος
150 γρ. ζαμπόν, κομμένο σε κύβους
200 γρ. τυρί που λιώνει (γκούντα, ένταμ, μοτσαρέλα), τριμμένο
100 γρ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση

Έβρασα τα τορτελινια πήρα ένα πυρέξ τα έβγαλα με μια κουτάλα τρυπητή
Εριξα κρέμα γάλακτος πιπέρι λίγο μοσχοκάρυδο
Εκοψα σε κυβάκια το ζαμπόν εβαλα και τριμμένο τυρί που λιώνει και εβαλα και τυρακι σε φετες λιγο κεφαλοτύρι
για απο πανω και ψήθηκε στους 200 για περίπου μισή ώρα

Η συνταγή είναι της κας Μένια Στεφοπούλου