Υλικά

5 Μελιντζάνες
4 Κολοκυθάκια μέτρια
2 Καρότα
3 Πατάτες Μέτριες
2 Πιπεριές Μέτριες
1/2 Ματσάκι Μαϊντανό
Ρίγανη
Αλάτι Πιπέρι
1/2 Κουταλάκι Μέλι
2 Κουτάκια Κονκασέ
Ελαιόλαδο 1/2 φλυντζανι του Τσαγιού
Κρεμμύδι ξερό
3 Σκελιδες Σκόρδο

Εκτέλεση

Κόβουμε τις μελιτζάνες σε κύβους τα Κολοκυθάκια τις Πατάτες τα αλατιπιπερωνουμε τη Ρίγανη & λίγο Ελαιόλαδο τα ανακατεύουμε στη Γάστρα & τα ψήνουμε στους 180°C στον αέρα για 25″ να μάραθουν.
Ταυτόχρονα σωτάρουμε σε μια κατσαρόλα το Κρεμμύδι το Σκόρδο τις Πιπεριές & τα Καρότα με το υπόλοιπο Ελαιόλαδο λίγο να καραμελώσουν.
Ρίχνουμε το κονκασε το Αλάτι και το πιπέρι προσθέτουμε το μελι τη Ρίγανη & το αφήνουμε να βράσει περίπου 20′ .
Βγάζουμε τη Γάστρα μας από το Φούρνο προσθέτουμε τη σάλτσα & συμπληρώσουμε 2 ποτήρια νερό.
Κλείνουμε τη γαστρα & ψήνουμε γι 1 1/2 ώρα στους 180°C στον αέρα.

H Συνταγή είναι της κας Συνεργώ-Αγοράζω-Κερδίζω! προϊόντα παραγωγών Ιωάννα Φουρναράκου