Υλικά

Παντεσπάνι:
5 αυγά
125 γραμ.ζάχαρη
155 γραμ.αλεύρι φαριναπ
3 κουταλιές της σούπας καρύδα
1 βανίλια

Σιρόπι:
1 ποτήρι νερού νερό
1 ποτήρι νερού ζάχαρη

Κρέμα υλικά και εκτέλεση:
1 λίτρο γάλα φρέσκο
5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
4 κουταλιές της σούπας γεμάτες κόρν φλάουρ
2 κουταλιές της σούπας γεμάτες αλεύρι για όλες της χρήσεις
1 βανίλια
50 γραμ.καρύδα
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο.

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να ασπρίσουν!
Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε αλεύρι-βανίλια-καρύδα σιγά σιγά και ανακατεύουμε με μαρίζ.
Λαδώνουμε αλευρώνουμε το τσέρκι 28ν βάζουμε το μείγμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο αντιστάσεις μεσαία σχάρα για 35 λεπτά.
Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει καλά και το κόβουμε.

Βράζουμε το νερό με ζάχαρη για 3 λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει.

Βάζουμε το γάλα-ζάχαρη να ζεσταθεί!
Παίρνουμε λίγο γάλα από το ζεστό το βάζουμε σε ένα μπολ και διαλύουμε μέσα το κορν φλάουρ-αλεύρι!
Το ρίχνουμε στο ζεστό γάλα ανακατεύουμε και όταν πήξει κατεβάζουμε και βάζουμε μέσα το βούτυρο-καρύδα-βανίλια!

Συναρμολόγηση:
Τοποθετούμε το ένα πάτο στο τσέρκι σιροπιάζουμε με κουτάλι ρίχνουμε την κρέμα κλείνουμε με τον άλλο πάτο παντεσπανιού και σιροπιάζουμε.

Σαντιγί:
Χτυπάμε 500 γραμμάρια φυτική κρέμα παγωμένη με 50 γραμμάρια άχνη ζάχαρη!
Την βάζουμε πάνω στο κρύο γλυκό και τέλος μπόλικη καρύδα!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!😍😍❤️❤️