Υλικα:

2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
1 κούπα/250γρ γάλα φρέσκο
4 κουταλιές της σούπας κακάο
1 σφηνάκι κονιάκ
2 κουταλιές/50γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 ½ κουπα/300γρ ζάχαρη

Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ σπάμε τα μπισκότα. Ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε το γλυκό σε ότι φόρμα θέλουμε, πασπαλίζουμε με κακάο σκόνη ή τρούφα. Βάζουμε το γλυκό μας να παγώσει.

Σημ.:Μπορείτε να προσθέσετε και 3 κούπες καρύδι, εγώ σε αυτό δεν έβαλα λόγω αλλεργίας του γιου μου.


Καλή σας επιτυχία και καλή σας απόλαυση.
Η συνταγή της Elena Psillia.

ΠΗΓΗ

No-Bake Chocolate Biscuit Cake

Ingredients:

2 packets of biscuits
1 cup / 250gr fresh milk
4 tablespoons ground cocoa
1 shot cognac
2 tablespoons / 50gr butter at room temperature
1 ½ cup / 300g sugar

Implementation:
In a bowl, crumble the cookies. Pour all the ingredients in the bowl and mix well.
Place the bater in sprinform pan , sprinkle with cocoa powder or truffle.
We put our sweet to freeze.
Note: You can also add 3 cups of walnut, I didn’t put it in because of my son’s allergy.

Good luck
The recipe is Elena Psillia

Προηγούμενο άρθροΗ Ευκολόπιτα
Επόμενο άρθροΣπιτικά Πιτάκια με Σπανάκι και Φέτα “Gozleme”