Υλικα

16-18 μπισκότα σαβαγιαρ (να περισσεψουν και για την επικαλυψη)
γάλα για μούλιασμα

900 ml γάλα
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
70 γρ κρέμα καραμέλα (κρεμα καραμελέ γιωτης φακελάκια)
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
40 γρ κορν γλαουρ
1 κουταλιά της σούπας κακάο χωρίς ζάχαρη
50 γρ μαύρη σοκολάτα

ταψί με αποσπώμενες πλευρές 22×22

Εκτέλεση

Ξεκινάμε και βουτάμε τα σαβαγιάρ στο γάλα και κάνουμε την πρώτη στρώση στο ταψάκι μας
και το βάζουμε στο ψυγείο.
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το γάλα τη ζάχαρη τη σκόνη της κρέμας καραμελέ το αλεύρι και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε να διαλυθούν.
Στη συνέχεια προσθέτετε το κακάο και ανακατεύουμε και το βάζουμε σε μέτρια φωτιά και
συνεχίζουμε το ανακάτεμα έως ότου πήξει.

Στη συνέχεια προσθέτουμε την κουβερτούρα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για να λιώσει
Ρίχνουμε την κρέμα μας πάνω από την στρώση των σαβαγιάρ

και βάζουμε στο ψυγείο για τρεις ώρες Το χρόνο αυτό τρίβουμε 4-5 σαβαγιάρ στο μπλέντερ να κάνουμε σκόνη βγάζουμε το γλυκό από το
ψυγείο μας και το πασπαλίζουμε αφαιρούμε το αποσπώμενο

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Fatima El Bourkhissi