Καρυδόπιτα σοκολάτας με κρέμα !!!

6 αυγά,
1 ποτήρι ζάχαρη
1,5 + μισό  ποτήρι αλεύρι,
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ,
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα,
1 κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλο,
μισό ποτήρι κακάο,
1 ποτήρι καρύδια πολύ ψιλοκομμένα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάμε τα αυγά με.την ζάχαρη να αφρατέψουν (5 λεπτά)ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι,μπέικιν,κακάο,κανέλα,γαρύφαλλο και τα ρίχνουμε σιγά σιγά και χτυπάμε (2λεπτα)!
Τοποθετούμε το μείγμα στο λαδωμένο ταψί μας(28) και ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμένο αντιστάσεις μεσαία σχάρα για.40 λεπτά.
Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει καλά.ΣΙΡΟΠΙ:
Βράζουμε.2,5 μιση ποτήρια νερό με 2,5 μίση ποτήρια ζάχαρη για 5 λεπτά!
Σιροπιάζομαι ζεστό σιρόπι,κρύο γλυκό!

ΚΡΕΜΑ:
Βάζουμε στην κατσαρόλα 1 λίτρο γάλα με.μισό ποτήρι ζάχαρη να ζεσταθεί!
Διαλύουμε σε λίγο απόν το ζεστό γάλα.σε ένα μπολ 4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ με 2 κουταλιές γεμάτες.της σούπας αλευριά και το ρίχνουμε στο ζεστό γάλα!
Ανακατεύουμε και όταν πήξει κατεβάζουμε και προσθέτουμε 1 βανίλια και 50 γραμμάρια Βιτάμ!
Ανακατέψουμε και την ρίχνουμε πάνω στο κρύο γλυκό!
Τέλος τρίβουμε πάνω σοκολάτα,και τριμμένο καρύδι!!

Φωτό εκτέλεση από Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!

Προηγούμενο άρθροΛιγκουίνι με Σπανάκι και Ανθότυρο
Επόμενο άρθροΑπίθανο Κοκκινιστό Χταπόδι…Νηστίσιμο