Τυρόψωμα καλαμποκιού χωρίς ζύμωμα

Advertisement

η κουζίνα μας μυρίζει κορν φλέικς!

Υλικά:

κορν φλάουρ 1 φλιτζ / φλιτζάνι χωρητικότητας 200 ml / επειδή δεν είχα αρκετό καλαμποκάλευρο προσθέτω 2 κουταλιές
λευκό αλεύρι /
αυγά 2 τεμ.
μπέικιν πάουντερ 1 τεμ.
τυρί φέτα 100 γρ
τυρί τριμμένο κίτρινο
κύμινο για πασπάλισμα / έβαλα μαύρο κύμινο /
λάδι 50 ml
λάδι 30 γρ

Παρασκευή:

Τα αυγά χτυπιούνται σε ένα μπολ, μαζί με 50 ml λάδι και ένα μπέικιν πάουντερ.
Προστίθενται θρυμματισμένο τυρί και καλαμποκάλευρο.
Ολα αναμιγνύονται καλά με ένα πιρούνι.
Το ταψάκι είναι στρωμένο με χαρτί ψησίματος, το μείγμα χωρίζεται σε τρία μέρη και απλώνεται στο χαρτί.
Ρίχνουμε από πάνω κομμάτια βουτύρου, τριμμένο κίτρινο τυρί και σπόροι μαύρου κύμινου ή άλλου τύπου τοποθετούνται σε κάθε τυρόψωμο.
Τα μαργαριτάρια ψήνονται στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

καλή όρεξη!

ΠΗΓΗ: https://mytasted.blogspot.com/

Advertisement