Συστατικά:

250 γραμμάρια βούτυρο.
1 φλιτζάνι ζάχαρη.
4 αυγά
1 κουταλιά της σούπας άρωμα βανίλιας.
1 και μισό φλιτζάνι αλεύρι.
1 φλιτζάνι σοκολάτα  σε σκόνη.
1 κουταλάκι του γλυκού καφέ.
1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ ή σόδα ψησίματος.
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
1 και μισό φλιτζάνι γάλα.

Για την κρέμα / γέμιση:
1 κουτι ζαχαρουχο γάλα.
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 
4 κουταλιές της σούπας κακάο – σοκολάτα σε σκόνη.
1 κουταλάκι του γλυκού γάλα σε σκόνη.

Τρόπος προετοιμασίας:

1 – Σε ένα μπολ ή δοχείο, προσθέστε βούτυρο και ζάχαρη, ανακατέψτε.
2 – Έχοντας αναμίξει καλά προσθέτετε αυγά και εκχυλισμα βανίλιας.
3 – Κοσκινίστε σοκολάτα αλεύρι, αλάτι, μπέικιν πάουντερ και καφέ.
4 – Μόλις αναμιγνύεται καλά μέχρι να μην δείτε πλέον κομμάτια αλευριού προσθέστε το γάλα και αυτό είναι.
5 – Ψήστε 180 βαθμούς για 50 λεπτά ή μέχρι να το κόψετε με ένα μαχαίρι ή μία οδοντιγλυφίδα  στο κέντρο και δεν βγαίνει καθαρό αν όχι με λίγο κέικ, καθώς είναι πολύ καραμέλα.

κρέμα / γέμιση:

Φέρτε όλα τα συστατικά σε μέτρια φωτιά όταν αρχίσει να βράζει περιμένετε 5 λεπτά και απενεργοποιήστε την φωτιά χωρίς να σταματήσετε να ανακατεύετε και έχετε μια υπέροχη κρέμα σοκολάτας ..

Ρίξτε την γέμιση πάνω στο Κέικ και αφήστε να κρυώσει, κόβετε και σερβίρετε