Χρειαζόμαστε
1 ποτ λάδι,
2 ποτήρια αλεύρι,
2 ποτήρια ζάχαρη,
1 ξύλο κανέλας,
3 ποτήρια νερό
Σιρόπι
2 ποτ. Ζάχαρη
3 ποτ.νερο
κανέλα
Εκτέλεση
Για το σιρόπι
Πρώτα με 2 ποτ. Ζάχαρη και 3 ποτ.νερο και την κανέλα μόλις λιώσει η ζάχαρη το κλείνουμε
Στην συνέχεια σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε το αλεύρι και το καρβουδιζουμε όσο θέλουμε το χρώμα πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό ρίχνουμε σιγά σιγά το σιρόπι και με γρήγορες κινήσεις ανακατεύουμε καλά πήζει αμέσως και με το κουταλι κάνουμε κουταλιές και στο πιάτο σερβίρουμε
με κανέλα μέλι ή ζάχαρη αν θέλουμε
Καλή σας επιτυχία
Η Συνταγή είναι της Ioanna Koulouri