Υλικά
1 ποτήρι σιμιγδάλι χοντρό
1 ποτήρι ινδοκάρυδο
1,5 ποτήρι ζάχαρη
4 ποτήρια νερό
1 βανίλια
100 γρ σοκολάτα κουβερτούρα μαύρη
Εκτέλεση
Σε βαθιά κατσαρόλα βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για δύο λεπτά και κατόπιν ρίχνουμε το σιμιγδάλι, το ινδοκάρυδο και τη βανίλια.
Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει ο χαλβάς. Ρίχνουμε την μισή ποσότητα σε φόρμα του κέικ και στην υπόλοιπη ρίχνουμε την σοκολάτα σε κομμάτια και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει.
Αδειάζουμε το σοκολατένιο μείγμα στην φόρμα και αφήνουμε να κρυώσει τελείως πριν ξεφορμαρουμε.
Καλή Επιτυχία
Η Συνταγή ειναι της κας Jenny Loufa