Υλικά

για το ψαρονέφρι
800γρ Ψαρονέφρι
3 κουτ.σουπας καλαμποκαλευρο
για την σάλτσα
1 λεμόνι φρέσκο
Αλάτι, πιπέρι μπουκοβο, 1 σφηνάκι ούζο ή 100ml λευκό κρασί🍷(ότι προτιμάτε)
Θυμάρι 🌿1× κουταλιά της σούπας καλαμποκαλευρο για να δέσει η σάλτσα 😊

Εκτέλεση

Κόβω σε φιλετάκια το κρέας μας το αλατοπιπερώνουμε και το παναρουμε στο καλαμποκαλευρο,τηγανίζουμε ίσα που να πάρει χρώμα,όχι παραπάνω αλλιώς θα σκληρύνει σβήνω με το ούζο ή το κρασί (Όπως θέλετε)
Διαλύουμε το καλαμποκαλευρο σε 1 ποτήρι χλιαρό νερό και το προσθέτουμε στο τηγάνι όπου έχω το κρέας μας ανακατεύουμε καλά και αν είναι πηχτη η σάλτσα ξαναπροσθετω λίγο νερό ακόμη,αν είναι αραιή συμπληρώνω λίγο αλεύρι ακόμη .
Αλατοπιπερώνουμε συν το μπουκοβο το στημένο λεμόνι τέλος το θυμάρι.
Σερβίρουμε με ρύζι μπασματι ή πουρέ ή με ζυμαρικά,ο τι προτιμάτε 🍝🍜🍛

Το ρύζι μου το έφτιαξα κανονικά όπως ξέρετε όλοι σας αλλά πρόσθεσα ψιλοκομμένες ωμές πιπεριές και φρέσκο κρεμμυδάκι !γούστα είναι αυτά
Καλή μας και καλή σας όρεξη φίλοι μου!😍🍛🍛

Η Συνταγή είναι της κας Maria Intze