Crazy Cake

Αυτό το κέικ έχει μια εξαιρετική γεύση, παρά την απλή του σύνθεση.
Δεν υπάρχει λάδι σε αυτό, αλλά το γλυκό δεν είναι κατώτερο σε γεύση από τα κέικ που έχουν αυτό το συστατικό στη σύνθεσή τους.

Συστατικά

2 ποτήρια γάλα
2 φλιτζάνια αλεύρι
1,5 φλιτζάνια ζάχαρη
6 κσ κακάο;
4 κουτ.γλ μπέικιν πάουντερ.

Για κρέμα:
2 ποτήρια γάλα
1 φλιτζάνι ζάχαρη
3 κσ αλεύρι;
1 αυγό.

Διαδικασία μαγειρέματος

Ανακατεύουμε όλα τα ξηρά υλικά που αποτελούν το παντεσπανι: αλεύρι, ζάχαρη, κακάο και μπέικιν πάουντερ.
Περιχύνουμε τα ξηρά υλικά με χλιαρό γάλα και ανακατεύουμε ελαφρά, δεν χρειάζεται να χτυπήσουμε για πολλή ώρα.
Ρίχνουμε τη ζύμη σε ταψί (τσερκι) στρωμενο με λαδόκολα και στα πλαγια, ψήνουμε για 40 λεπτά σε θερμοκρασία 180 βαθμών.

Για να ετοιμάσετε την κρέμα, βράζετε το γάλα σε ξεχωριστή κατσαρόλα. Σε ένα μπολ, χτυπήστε το αυγό με τη ζάχαρη και το αλεύρι, ρίξτε ζεστό γάλα στη μάζα που προκύπτει και στείλτε το στη φωτιά.

Με συνεχές ανακάτεμα, φέρνουμε την κρέμα σε βράση και στην επιθυμητή σύσταση.
Αφαιρουμε το τσερκι κόβουμε το έτοιμο παντεσπάνι σοκολάτας σε 2 ή 3 μερη οριζόντια, τα αλείφουμε με ζεστή κρέμα.
Διακοσμήστε το λαχταριστό Crazy Cake όπως θέλετε εγω βάζω λιωμένη σοκολάτα.

Καλή όρεξη!

ΠΗΓΗ dom_ugolok1

Προηγούμενο άρθροΓλυκό βουτύρου με κρέμα (Vid)
Επόμενο άρθροΤις πιο μικρές και νόστιμες πίτσες, πρέπει να τις δοκιμάσετε!