Μπισκοτογλυκό Ψυγείου με κακάο και γιαούρτι

Υλικά

3 κ.σ. κακάο σκόνη
1/2 φλυτζάνι κρύο νερό
200 ml γιαουρτι
1 κουτί σαντιγί Garnie
2 πακέτα πτι μπερ
1 βανίλια
γάλα για το μούλιασμα των μπισκότων
50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος
50 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα λευκή

Εκτέλεση

Διαλύουμε καλά το κακάο στο νερό και αφήνουμε στην άκρη.Χτυπάμε την σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει στο κουτί. Προσθέτουμε το γιαουρτι.
Χτυπάμε μέχρι ν αφρατέψει και ρίχνουμε τη βανίλια και το κακάο.Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί.
Λιωνουνε 200 γρ κουβερτούρα γάλακτος σε μπεν μαρι
Στρώνουμε στον πάτο ενός πυρέξ 40Χ25 μια στρώση μπισκότα αφού τα μουσκέψουμε πρώτα στο γάλα.Απλώνουμε από πάνω λίγη απ τη σαντιγί να πάει παντού.
Απο πάνω με το κουταλια πασπαλιζουμε την λιωμένη κουβερτούρα


Συνεχίζουμε με σταντιγι-μπισκοτα-σαντιγι και ισιωνουμε πολυ καλα.Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες.
Τρίβουμε τις κουβερτούρες στον τρίφτη και πασπαλίζουμε το γλυκό μας.
Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!!!!!Λιώνει στο στόμα!!!!!

Καλή επιτυχία!!!!!

Προηγούμενο άρθροΔείτε το μυστικό για τραγανές πατατες φούρνου
Επόμενο άρθροΠασχαλινό κέικ γεμιστό με σοκολάτα