Ζεστό κιουνεφέ!!

Υλικά

450 γρ καταίφι
150 γρ βούτυρο λιωμένο
250 γρ μυζήθρα
150 γρ τυρί μοτσαρελα
100 γρ φιστίκι Αιγίνης

Σιρόπι
350 γρ ζάχαρη
250 γρ νερό
2 στικ Κανέλα
φλούδα λεμονιού
1/2 λεμόνι το χυμό

Εκτέλεση

Χωριζουμε το κατείφι στα 2 και το ανοίγουμε με τα χέρια να αφρατεψει.
παίρνουμε ένα ταψί 29 cm αλείφουμε με βούτυρο και βάζουμε το 1 μερος από το καταίφι λίγο λίγο το μισό βούτυρο το πατάμε και από πάνω βάζουμε τα τυριά, και με τον ίδιο τρόπο και το άλλο καταίφι.

Βαζουμε και το υπόλοιπο βούτυρο το πατάμε καλά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 50 λεπτά. Μολις βγάλουμε από τον φούρνο περιχύνουμε το ζεστό συρόπι και το φιστίκια Αιγινης.

Καλή απόλαυση!!!

Προηγούμενο άρθροΜηλοτηγανίτες
Επόμενο άρθροΚαρυδόπιτα με σοκολάτα…έγινε φανταστική