Κολοκυθάκια γεμιστά με αυγά και τυρί..

Υλικά

4 κολοκυθάκια
300 γρ τυρί
3 αυγά
Μοτσαρέλα ή κίτρινο τυρί
μερικά κλωνάρια μαϊντανό
αλάτι και μπαχαρικά για γεύση

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος.
Κάθε μέρος λαμβάνεται και σκαλίζεται έτσι ώστε να ληφθεί μια βάρκα.
Η σκαλισμένη ψύχα κόβεται σε μικρά κομμάτια και αφήνεται στην άκρη.
Χτυπάμε καλά τα αυγά με μια πρέζα αλάτι. Το τυρί πολτοποιείται και προστίθεται στα χτυπημένα αυγά.

Τώρα είναι η ώρα να εμπλουτίσουμε το μείγμα των αυγών μαζί με την ψιλοκομμένη ψύχα. Τα καραβάκια γεμίζουν με το έτοιμο μείγμα και τα τακτοποιούμε σε ταψί. Ραντίζουμε με λαδόκολλα και πολύ λίγο νερό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά. Πέντε λεπτά πριν είναι έτοιμα, βάζουμε κομμάτια μοτσαρέλα ή κίτρινο τυρί
και τα ξαναβάζουμε στο φούρνο μέχρι να είναι έτοιμα. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΠατατόπιτα…ίσως είναι η καλύτερη που έχω φτιάξει
Επόμενο άρθροΣιροπιαστό Γλυκό με κρέμα