Συνέχεια…

Στο μεταξύ ετοιμάζουμε την κρέμα…
Σε ένα σκεύος με χοντρό πάτο, ρίχνουμε τη ζάχαρη, μια πρέζα κιτρικό οξύ και νερό, ανακατεύουμε, μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να εμφανιστούν φυσαλίδες για 5-7 λεπτά.
Μόλις αρχίσει να βράζει η μάζα με τη ζάχαρη, αρχίζουμε να χτυπάμε τα ασπραδια μέχρι να κανουν μυτες, μολις
εμφανιστούν χοντρές φυσαλίδες, προσθέτουμε το σιρόπι ζάχαρης σε λεπτή ροή, χτυπώντας συνεχώς, σε υψηλές ταχύτητες, μέχρι να πήξει.
Χρησιμοποιώντας μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με ακροφύσιο, γέμισα τα σωληνάρια και τα πασπάλισα με ζάχαρη άχνη.

Μαγειρέψτε με αγάπη, και θα τα καταφέρετε ♥️
Νόστιμο 😋

ΠΗΓΗ:Магдалина Шершун

1
2
Προηγούμενο άρθροΠασχαλινά κουλουράκια με αμμωνία
Επόμενο άρθροΑλάδωτη Νηστίσιμη Πάστα Σοκολάτας