Δείτε Επίσης: Κοτόπουλο σε σάλτσα Κρασιού…πολύ ζουμερό | Κοτόπουλο με μπάμιες στο φούρνο

Κοτόπουλο με πατάτες και κάρυ

Συστατικά

1 κρεμμύδι, ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο
800γρ στήθη κοτόπουλου χωρίς δέρμα και χωρίς κόκαλα, κομμένα σε κομμάτια μεγέθους δαγκώματος
4 Μεγάλες πατάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε μεγάλα κομμάτια δαγκώματος
170g Σπανάκι, ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας κάρι
400γρ ψιλοκομμένες ντομάτες
Μια μεγάλη χούφτα ψιλοκομμένο κόλιανδρο και φύλλα δυόσμου

Εκτέλεση

Για να φτιάξετε το κοτόπουλου σας, τοποθετήστε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Όταν είναι ζεστό προσθέστε το κρεμμύδι, το κοτόπουλο, τις πατάτες, το σπανάκι και το κάρυ, ανακατέψτε για να αναμειχθούν καλά. Ανακατέψτε για 2-3 λεπτά.
Προσθέστε τις ψιλοκομμένες ντομάτες και 400 ml νερό και αφήστε να βράσουν. Καλύψτε, μειώστε τη φωτιά σε χαμηλή θερμοκρασία και μαγειρέψτε απαλά για 25-30 λεπτά, ή μέχρι να ψηθούν και να μαλακώσουν το κοτόπουλο και οι πατάτες.
Αφαιρέστε από τη φωτιά και αλατίστε. Ανακατέψτε τα ψιλοκομμένα βότανα και σερβίρετε αμέσως.

Δείτε Επίσης: Κοτόπουλο σε σάλτσα Κρασιού…πολύ ζουμερό | Κοτόπουλο με μπάμιες στο φούρνο

ΠΗΓΗ: goodtoknow.co.uk

Προηγούμενο άρθροΗ Καλύτερη Μελωμένη Τηγανιά
Επόμενο άρθροΨητές Ντομάτες με Αυγά…με ένα πρωτότυπο τρόπο