Δεν θα αισθανθείτε ενοχές αφού το απολαύσετε. Τα συστατικά είναι όλα φυσικά και συσκευάζονται με θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

2 κουτιά 800γρ γάλα καρύδας
450γρ μαγειρεμένων, κατεψυγμένων ή φρέσκων μούρων (φράουλες, μαύρα μούρα, σμέουρα, βατόμουρα)
Ξυρισμένη μαύρη σοκολάτα ή αντικαταστήστε με ότι είδος σας αρέσει
Φρέσκα μούρα για διακόσμηση
Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι (προαιρετικό)

ΟΔΗΓΙΕΣ
Βάλτε στο ψυγείο το γάλα καρύδας για μερικές ώρες ή για μια νύχτα.
Αφού ανοίξετε τα κουτιά, αφαιρέστε προσεκτικά το ανώτερο στρώμα της κρέμας καρύδας.
Αποφύγετε τη λήψη οποιουδήποτε από το υγρό στο κάτω μέρος.

Κτυπήστε την κρέμα καρύδας χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ για περίπου 5 λεπτά ή μέχρι να έχει την υφή της χτυπημένης κρέμας.
Σε κάθε φλιτζάνι βάλτε λίγο κρέμα καρύδας και μια χούφτα μούρα.
Προαιρετικά, προσθέστε μια κουταλιά σούπας σιρόπι σφενδάμνου ή μέλι.
Προσθέστε ένα άλλο στρώμα κρέμας καρύδας από πάνω.
Τελειώστε με σοκολάτα τριμμένη και φρέσκα μούρα για διακόσμηση.
Παγώστε το για λίγες ώρες πριν από το σερβίρισμα.

ΠΗΓΗ: lanicooks.com

Προηγούμενο άρθροΛαζάνια Σπανάκι & Μανιτάρια: Ιδανικά για οικογενειακό τραπέζι
Επόμενο άρθροΚέικ Γιαουρτιού με Χουρμάδες