Κροκέτες πατάτας με μοτσαρέλα

Υλικά

πατάτες – 800 γρ.
αυγό – 1 τεμάχιο.
Μοτσαρέλα – 300 γρ
αλάτι – 150 g.
αλεύρι – 40 g.
λάδι – 500 ml.
αλάτι – 20 g.
Πιπερι – 1 πρεζα
Παπρικά – 1 πρεζα

Εκτέλεση

Έβρασα λίγες πατάτες και τις πολτοποίησα. Καρύκευσα τον πουρέ με αλάτι, μαύρο πιπέρι και παπρικα.
Σχημάτισα μπάλες, βάζοντας ένα κομμάτι σκληρή μοτσαρέλα / κίτρινο τυρί σε κάθε μία.
Κύλησα τις μπάλες σε αλεύρι, χτυπημένο αυγό και φρυγανιά. Τηγάνισα σε πολύ καυτό λάδι.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΠατατόπιτα από χωρια της Ροδόπης
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο στιφάδο…Μοναδικά νόστιμο