Χρειάζεσαι:

250 γραμμάρια σπανάκι
200 γραμμάρια ντοματίνια
2 μεγάλες κόκκινες πιπεριές
100 γραμμάρια τυριού
1 φλιτζάνι γιαούρτι
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
ελαιόλαδο
Αλάτι
μαύρο πιπέρι
ρίγανη
550 γραμμάρια σπαγγέτι
νερό
άλας

Οδηγίες:
Πριν ξεκινήσετε με τη σάλτσα, βράστε τα μακαρόνια προσθεστε λίγο αλάτι και μαγειρέψτε τα για περίπου 10 λεπτά (το κουτάκι δείχνει πόσο χρόνο είναι ο χρόνος μαγειρέματος στα μακαρόνια που αγοράσατε).
Οσο τα μακαρόνια βράζουν ξεκινήστε προσθέτοντας το σπανάκι και τις ντοματίνια σε ένα τηγάνι, προσθέστε λίγο ελαιόλαδο και προσθέστε τα μπαχαρικά, το αλάτι, μαύρο πιπέρι και ρίγανη, προσθέστε όσο θέλετε.

 

Ψιλοκόβουμε δύο μεγάλες κόκκινες πιπεριές και προσθέτουμε στο τηγάνι που είναι το σπανάκι και την ντομάτα, αφήνοντας να τηγανίζονται σε μέτρια φωτιά για λίγα λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέστε το τριμμένο τυρί ή σε κομμάτια, γιαουρτι και κρέμα γάλακτος.
Μειώστε τη θερμοκρασία στο χαμηλό και αφήστε τη να μαγειρευτεί αργά.
Τέλος προσθέτουμε στο τηγάνι τα μακαρόνια ώατε να καλυφθούν με την σάλτσα και σερβίρουμε

Καλή Απόλαυση

Ευχαριστούμε foodbym.com

Προηγούμενο άρθροΚαρυδόπιτα με σιμιγδάλι και γλάσο σοκολάτας!!!
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο Με Κριθαράκι στο Φουρνό…Εύκολο και νόστιμο.