Μια ελαφριά μακαρονοσαλάτα

ΥΛΙΚΑ :
250 g πένες
250 γραμμάρια τουρσί
250 γραμμάρια ζαμπόν
3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Βράζετε τις πένες ως συνήθως, φροντίζοντας όμως να είναι al dente.
Εν τω μεταξύ, κόψτε σε κύβους το ζαμπόν και το τουρσί.
Στραγγίστε τις πένες και στη συνέχεια τις βάζετε σε ένα μεγαλύτερο μπολ και προσθέτετε το
ψιλοκομμένο ζαμπόν και τουρσί
Ανακατεύετε απαλά.
Προσθέτετε το γιαούρτι και τη μαγιονέζα και ανακατεύετε απαλά. Εάν χρειάζεται, προσθέστε
περισσότερη μαγιονέζα.
Προαιρετικά, μπορείτε να προσθέσετε βραστά αυγά ή τυρί για πιο πλούσια γεύση.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚορμός με Καρύδια και Σταφίδες
Επόμενο άρθροΜαλακά κουλουράκια Μελιού