Μους Σοκολάτας με καρύδια

Για πρώτη φορά πειραματίζομαι με τη Στέβια. Άρχισα να το ψάχνω περισσότερο και συνειδητοποίησα ότι εκτός από ένα πολύ εύχρηστο υποκατάστατο ζάχαρης σε κάθε είδους συνταγές, η στέβια είναι ένα πολύ καλο προϊόν.
Έχω γύρω μου ανθρώπους που δυστυχώς πάσχουν από διαβήτη και κάθε φορά που φτιάχνω ένα γλυκό για μια ειδική περίσταση, βλέπω την ανησυχία στα μάτια τους ότι θα μπορούσε να τους βλάψει. Η επιλογή της στέβιας ως κύριο γλυκαντικό είναι σίγουρα μια καλή αρχή για αυτή τη μους σοκολάτας. Το πείραμά μου αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένο.

Υλικά:

1 αβοκάντο
3 μπανάνες
2 g Στέβια
1 κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο

Εκτέλεση:

Καθαρίστε το αβοκάντο και προσθέστε το στις μπανάνες. Προσθέστε το κακάο, τη στέβια και χτυπήστε τα πάντα μέχρι να γίνουν ομοιογενή μαζα.
Ρίξτε το σε φλιτζάνια, πασπαλίστε με ωμά καρύδια και βρώσιμο χρυσό αν θέλετε για μια πινελιά πολυτέλειας.
Παγώστε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα. Δοκιμάστε και μοιραστείτε. Απολαύστε το!

Κόβετε τις μπανάνες σε φέτες και τις βάζετε στο μπλέντερ. Καθαρίζετε το αβοκάντο και το προσθέτετε στις μπανάνες. Προσθέστε το κακάο,τη στέβια και αναμειγνύουμε τα πάντα σε ένα ομοιογενές μείγμα.

Μοιράζετε με κουτάλι σε φλιτζάνια, πασπαλίζετε προαιρετικά με ωμά καρύδια και βρώσιμο χρυσό για χλιδή.
Παγώστε στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΖυμαρικά φούρνου με τόνο σε μιά ΚΡΕΜΏΔΗΣ σάλτσα ντομάτας 🍅🧀🌿🌶🥘🍷
Επόμενο άρθροΥπέροxo γλυκάκι με γιαούρτι, ροδάκινο, και φύλλο κρούστας!