Μους Σοκολάτα

Υλικά

125 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα
1 Μόρφατ
1 βανίλια
Λίγο λικέρ
Τριμμένη σοκολάτα
Γλυκό κεράσι ή ότι άλλο εσείς θέλετε

Εκτέλεση

Χτυπάμε το Μόρφατ μέχρι να γίνει μια αφράτη σαντιγί.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπαιν μαρί.
Ενώνουμε τα 2 υλικά ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν και το γλυκάκι μας είναι έτοιμο.
Μοιράζουμε σε ποτήρια και στολίζουμε με τριμμένη σοκολάτα.
Απλό και γρήγορο !!!

Δοκιμάστε το!!!

μους σοκολατας

Η Συνταγή είναι της Ραλλους Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροKοτόπουλο με σάλτσα μανιτάρια σβησμένο με κόκκινο κρασί
Επόμενο άρθροΚαρμπονάρα με κρέμα γάλακτος