Μιλφειγ 

Υλικά

2 φύλλα σφολιατας που τα έψησα στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Υλικά για την κρέμα .
4 κρόκοι αυγών.
200 γρ ζάχαρη.
100 γρ κορν φλάουρ.
60 ml γάλα
800 ml γάλα.
4 βανίλιες.

Εκτέλεση

500 ml κρέμα γάλακτος εγώ πήρα με ζάχαρη που έχει στα σούπερ σταρ.
Σφολιατινια και άχνη για την διακόσμηση.
Σε ένα μπολ έβαλα τους κρόκους την ζάχαρη τις βανίλιες το κορν φλάουρ και τα 60 ml νερό. Τα ανακάτεψα καλά .Σε μια κατσαρόλα έβαλα να βράσουν τα 800 ml. Το πρόσθεσα σιγά σιγά στο μείγμα με τα αυγά .Ξαναεβρασα μέχρι να παίξει σε χαμηλή φωτιά. Όταν έπηξε το έβαλα σε ένα μπολ το σκεπασα με μεμβράνη και το έβαλα στο ψυγείο να κρυώσει. Όταν κρυώσε το χτύπησα στο μίξερ να αφρατεψει.Μετα έστησα το γλυκό σε ταπερ ορθογωνίο

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: αναστ γεω

Προηγούμενο άρθροΛουκουμάδες με ρούμι χωρίς αυγά 🤤 απλοί εύκολοι στην παρασκευή τους, αλλά νόστιμοι
Επόμενο άρθροΣφολιάτα με υπέροχη κρέμα