Μπαστουνάκια Ραφαέλο

Μπαστουνάκια Ραφαέλο Ολοι θα τα αγαπήσετε. Γίνονται τόσο εύκολα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και νόστιμο σνακ.

Υλικά

200 ml νερό
150 g ζάχαρη
200 g βούτυρο ή μαργαρίνη
200 g γάλα σε σκόνη
200 g καρύδα
4 κουταλιές της σούπας μπισκότα αλεσμένα
1 κουταλιά της σούπας κακάο
100 g λευκή σοκολάτα
100 g σοκολάτα μαύρη σοκολάτα

Προετοιμασία:

Βράζουμε τη ζάχαρη, το νερό και το βούτυρο. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε γρήγορα με γάλα σε σκόνη και την καρύδα.
Προσθέστε το μπισκότο και ανακατέψτε καλά (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το χέρι σας), χωρίστε τη ζύμη σε δύο μέρη.
Στο ένα βάζουμε κακάο και 100 γρ λιωμένη μαύρη σοκολάτα και στο άλλο 100 γρ λιωμένη λευκή σοκολάτα.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει (μην σκληρύνει), Πλαθουμε το λευκό μέρος σε ένα μακρόστενο μαστίγιο 1 εκ πάχος, ανοίγουμε το σκούρο μέρος στο δεύτερο επισης το ίδιο. Μετά τυλίγουμε το σκουρο γυρω απο ασπρο μαστιγιο κοτσιδα και τα πλάθουμε για να ενωθούν τα κομμάτια.
Κόψτε σε κομμάτια περίπου 5 cm. και τα κυλάμε σε καρύδα.
Αφήνουμε στο ψυγείο να σταθεροποιηθούν.

Καλή Απόλαυση!

ΠΗΓΗreceptispotpisom
Προηγούμενο άρθροCupcake σοκολάτας
Επόμενο άρθροΤηγανιτές Πατάτες