Μπισκότα με μέλι

Αναρωτιόμουν πώς να τα ονομάσω και μιας και μοιάζουν με μπισκότα, αλλά με μέλι, μου φάνηκε λογικό να τα ονομάσω

Υλικά

———————————
✔️1 αυγό
✔️1/2 φλιτζάνι τσαγιού μέλι
✔️1 μπέικιν πάουντερ
✔️1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
✔️1 βανίλια
✔️2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
✔️2 κουταλιές της σούπας λαρδί
✔️2 κουταλιές της σούπας λάδι
✔️500 γραμμάρια αλεύρι, περίπου, πρέπει να γίνει μια ζύμη απαλή και ελαφρώς κολλώδης

Εκτέλεση

Αναμιγνύω τα υλικά με τη σειρά που είναι γραμμένα. Τέλος, υπάρχει το αλεύρι και το προσθέτω τμηματικά μέχρι να προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Έβαλα χαρτί ψησίματος στο μεγάλο ταψί της κουζίνας. Η ζύμη ξεκουράζεται για δέκα λεπτά και μετά κόβω κομμάτια σε μέγεθος καρυδιού, φτιάχνω μπαλάκια,
τα οποία βουτάω από τη μια πλευρά σε κρυσταλλική ζάχαρη.

Τα τακτοποιώ σε απόσταση στο ταψί και ψήνω στους 180 βαθμούς στο δεύτερο επίπεδο βλέποντας και αφού έχουν ήδη ψηθεί από κάτω ανεβάζω το ταψί ένα επίπεδο πάνω για να τα ψήσω γιατί θέλω να είναι ίδια και στα δύο πλευρές.
Αφήστε να κρυώσουν ελαφρά τα τελειωμένα μπισκότα μελιού και αφαιρέστε τα σε ένα πιάτο. Υπέροχο, απαλό, νόστιμο.
Με πυρήνα που λιώνει στο στόμα και ελαφρώς τραγανή κρούστα.

Αν σας αρέσει, δοκιμάστε αυτή τη συνταγή.

ΠΗΓΗ: Казано честно в кухнята

Προηγούμενο άρθροΤηγανόπιτες με κιμά
Επόμενο άρθροΤυρόπιτα….μία απίστευτη συνταγή – μην την χάσετε