Μπισκότο κέικ πυραμίδας 

☑️Μπισκότα πτι μπερ
☑️2 μπανάνες

➡️Για την 1η κρέμα
☑️4 κουπες φρέσκο ​​γάλα (από 200ml η κούπα)
☑️2/3 κουπας Ζάχαρη
☑️2 γεμάτες κουταλιές της σούπας κορν φλαουερ
☑️2 γεμάτες κουταλιές της σούπας αλεύρι
☑️ 2 κουταλιές της σούπας λάδι
☑️Βανίλια

➡️Για την 2η κρέμα:
☑️1 κουπα φρέσκο ​​γάλα
☑️1 πακέτο κρεμα γκαρνι
*Μπορεί να αντικατασταθεί με κρέμα ή άλλη…

➡️Για διακόσμηση:
☑️Σοκολάτα, Φιστίκι Αιγίνης, Σμέουρα..

Εκτέλεση

🥣 Ετοιμάστε πρώτα την 1η κρέμα:

Όλα τα προϊόντα ρίχνονται σε μια κατσαρόλα και ανακατεύονται συνεχώς με σύρμα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξουν. Τέλος προσθέτουμε τη βανίλια και το βούτυρο και ανακατεύουμε.

Τα μπισκότα τοποθετούνται σε μεμβράνη (φαίνεται στη φωτογραφία), βάζοντας πρώτα μια σειρά μπισκότα που βυθίζονται σε χλιαρό γάλα και μετά κρέμα, μπισκότα, κρέμα και
στην τρίτη σειρά μπισκότων στη μέση υπάρχει χώρος για τις μπανάνες.
Στη συνέχεια προσθέτουμε την υπόλοιπη κρέμα και με τη βοήθεια της μεμβράνης μαζεύονται οι δύο άκρες σαν πυραμίδα.


Τοποθετούμε το ρολό στο ψυγείο να σφίξει (τουλάχιστον για μία ώρα).

Στο διάστημα αυτό παρασκευάζεται η κρέμα γκαρνι με οδηγιες συσκευασίας με την οποία σοβατίζεται το κέικ. Μπορεί να διακοσμηθεί όπως επιθυμείτε.

ΠΗΓΗ: Mommy’s Secrets

Προηγούμενο άρθροΒάφλες με καραμελωμένα μήλα και κανέλα…μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη συνταγή🌲.
Επόμενο άρθροΚεφτεδάκια κοκκινιστά με πατάτες τηγανιτές