Μπούτια κοτόπουλου χωρίς πέτσα

Υλικά

5-6 μπουτακια κοτόπουλο χωρίς πέτσα

για την Μαρινάδα

Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι
Γλυκιά πάπρικα
Καυτή πιπεριά
Σκόρδο
Κολίανδρο
Δενδρολίβανο

Εκτέλεση

Εκανα την μαρινάδα Χθες το βράδυ τα έβαλα να μαριναριστούν

Σήμερα το πρωί έκοψα μερικές πατάτες σε φέτες και τις άφησα στο νερό για μια-δυο ώρες.. μετά τις στράγγισα και τα έπιασα με χαρτί κουζίνας… τις βάζω σε ταψί και τις ψήνω για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς..


Στη συνέχεια έβγαλα το ταψί από τον φούρνο (έβαλα λίγο αλάτι) και από πάνω έβαλα τα μπούτια κοτόπουλου.. και τη σάλτσα που έμεινε στο μπολ την πασπάλισα σε όλο το ταψί
Έψησα τα πάντα για περίπου 35/40 λεπτά.. τελικό αποτέλεσμα κοτόπουλο ωραίο μαλακό και σούπερ νόστιμο.. αν θέλετε τραγανές πατάτες βάλτε το γκριλ για 5 λεπτά

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚιουνεφέ….το γλυκό που κατέκτησε όλο το Internet
Επόμενο άρθροΚρεμώδης Tραχανόπιτα